• Trending zoekopdrachten

COVID-19

In onze winkels

Helaas zijn op dit moment al onze winkels gesloten.

Het laten bezorgen van pakketten in de winkel is momenteel niet mogelijk, het thuis laten bezorgen van pakketten is gratis vanaf 29,99 euro.

Onze retourtermijn is tijdelijk verlengd naar 60 dagen. Loopt deze termijn af voordat onze winkels weer open zijn? Dan heb je na het openen van onze winkels nog 14 dagen de tijd om alsnog jouw aankoop te retourneren in een van onze winkels.

Is jouw pakket bezorgd in een van onze winkels? Dan vragen we je om even geduld te hebben. Het pakket ligt nog steeds voor je klaar als onze winkels weer open gaan. Kan je zo lang niet wachten? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we kunnen uitzoeken wat we voor je kunnen betekenen.

Voor onze gehele organisatie geldt dat wij, daar waar mogelijk, thuis aan het werk zijn. Afspraken met klanten, leveranciers en andere betrokkenen vinden digitaal plaats of zijn verzet naar een ander moment.

Bereikbaarheid klantenservice

Onze klantenservice blijft bereikbaar. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 20:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kan ons ook altijd een mail sturen.

Het is op dit moment erg druk op de klantenservice, hierdoor reageren we later dan je van ons gewend bent. Gezien de bijzondere omstandigheden, hopen we op jouw begrip.

Klik hier voor onze klantenservice

Huidige levertijden

Wij hanteren een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Zodra jouw bestelling verzendklaar is gemaakt ontvang je van ons een e-mail met daarin een track&trace link. Op deze manier kan je de status van de bezorging van jouw bestelling volgen. Deze link wordt actief zodra DHL het pakket in ontvangst heeft genomen. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen.

Wij doen er alles aan om onze producten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl, voor jou beschikbaar te houden. Ook in deze tijd is het erg belangrijk om voldoende in beweging te blijven en daarvoor de juiste artikelen te gebruiken.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Loading
Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal-logo Apple Pay-logo Klarna-logo iDeal-logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2021 Aktiesport onderdeel van JD Sports Fashion Plc, alle rechten voorbehouden
Loading