• Trending zoekopdrachten

COVID-19

In onze winkels

Vanaf woensdag 28 april zijn onze winkels weer open. Het inplannen van een shopafspraak is niet meer nodig.

Het is weer mogelijk om jouw pakket te laten bezorgen en op te halen in al onze winkels!

Zodra de bestelling is aangekomen in jouw gekozen winkel ontvang je van ons bericht.

Wil je jouw pakket liever thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook nog steeds. Vanaf 29.99 euro is dat kosteloos.

Onze retourtermijn is tijdelijk verlengd naar 60 dagen. Loopt deze termijn af voordat onze winkels weer volledig open zijn? Dan heb je na het volledig openen van onze winkels nog 14 dagen de tijd om alsnog jouw aankoop te retourneren in een van onze winkels.

Voor onze gehele organisatie geldt dat wij, daar waar mogelijk, thuis aan het werk zijn. Afspraken met klanten, leveranciers en andere betrokkenen vinden digitaal plaats of zijn verzet naar een ander moment.

Klantenservice

Klik hier voor onze klantenservice

Huidige levertijden

Wij hanteren een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. . Zodra jouw bestelling verzendklaar is gemaakt ontvang je van ons een e-mail met daarin een track&trace link. Op deze manier kan je de status van de bezorging van jouw bestelling volgen. Deze link wordt actief zodra DHL het pakket in ontvangst heeft genomen. Dit kan maximaal 48 uur in beslag nemen.

Wij doen er alles aan om onze producten, die bijdragen aan een gezonde levensstijl, voor jou beschikbaar te houden. Ook in deze tijd is het erg belangrijk om voldoende in beweging te blijven en daarvoor de juiste artikelen te gebruiken.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Loading
Wij accepteren de volgende betaalmethoden
PayPal-logo Apple Pay-logo Klarna-logo iDeal-logo
Bezoek onze bedrijfswebsite   www.jdplc.com Copyright © 2021 Aktiesport onderdeel van JD Sports Fashion Plc, alle rechten voorbehouden
Loading